• SUMMER SALE
  • 30-50%
  • SUMMER SALE
  • {{ activeUsp }}
icons
icons 0
icons

Barbour Days

Det ikoniska varumärket Barbour grundades 1894 i engelska kuststaden South Shields med idén att tillverka funktionella plagg anpassade för traktens regniga och blåsiga väder. Barbours autentiska stil karaktäriseras av tåliga jackor som kan hålla i generationer. Idag presenterar vi Barbours vaxade jackor som en stilmässig tvist över en elegant kostym såväl som ledigt tillsammans med jeans, grova skor och polotröja.

Barbour må vara känt för sin autenticitet och funktion, men är så mycket mer än elegant på skogspromenaden. En klassisk jacka från Barbour kan med fördel bäras till en mer dressad klädsel. Exempelvis sitter den vaxade bikerjackan Duke stilsäkert över en kostym med skjorta och slips. Att jackan bara nästan täcker kavajen är ett stilbrott med stilmässig finess.

Barbours plagg kan matchas och kombineras på många olika sätt, inte minst till vardags. Ta dig ledigt fram genom stan i en ikonisk Beaufort-jacka. Toppa Barbour-känslan med grova skor och stickad polotröja. Fånga den rätta höstkänslan med dova jordtoner och rustika material.  

FORTSÄTT SHOPPA
STRÖMS MAN & WOMAN

Välj avdelning

Man
Kvinna