• SUMMER SALE
 • 30-50%
 • SUMMER SALE
 • {{ activeUsp }}
icons
icons 0
icons

Byxor

icons Filtrera
Varumärke (0/19 valda)
Byxor (0/6 valda)
Storlek (0/21 valda)
Färg (0/14 valda)
icons Sortera
132 produkter
Visa fler Visa fler

Vanliga frågor om dambyxor:

 • Vart kan man köpa snygga byxor online?
  Ströms har ett stort utbud av snygga byxor som passar alla tillfällen. Botanisera bland eleganta kostymbyxor för kontoret eller trendmedvetna skinnbyxor till festen. Vi erbjuder stilrena byxor i olika modeller från varumärken så som Max Mara, Raffaello Rossi, Boss, By Malene Birger och Marville Road.
 • Vilka är de mest populära typerna av dambyxor? Vilka byxor är inne?
  Vilka byxor som är mest populära och vad som är inne just nu ändrar sig konstant efter vad trenden säger. Ströms satsar på ett utbud av byxor som är tidlöst och evigt relevant. Populära typer av dambyxor som vi alltid erbjuder är kostymbyxor, skinnbyxor, slacks, trikåbyxor och 5-ficksbyxor. Byxor med hög midja och vida ben är populärt och bekvämt att bära under vår och sommar.
 • Är det modernt med vida byxor?
  Vida byxor är ständigt modernt och ger kvinnan en snygg silhuett och en illusion av att benen är längre, speciellt om byxorna är högmidjade. Vida byxor är ofta bekväma och sköna att bära hela dagen. Det senaste decenniet har vida byxor varit populärt och det visar inga tecken på att trenden avtar. Vida byxor kan stylas på många sätt, exempelvis med tillhörande kavaj för en formell look, eller med en stickad tröja och sneakers för en avslappnad stil.
 • När är byxor för korta?
  Hur långa ett par byxor ska vara varierar på byxans modell och din personliga preferens. En tumregel är att byxan precis ska nå skons ovankant när du står rakt, detta gäller framförallt kostymbyxor. Det finns även croppade byxor som medvetet har kortare ben. En byxa är däremot för kort om den inte når nedre vaden. Välj byxans längd efter din egen kroppstyp och se till att prova byxorna för att vara säker på korrekt passform.
 • Vilken storlek ska jag ha på byxor?
  Byxstorlekar kan både mätas i tum-mått (25, 26, 27, 28 osv) runt höften och i klassiska XS-2XL eller 32-46 med generella mått. Din byxstorlek bör oftast stämma överens med den storlek du har i övriga kläder om storleken anges i XS-2XL eller 32-46. Vid tum-storlekar är det bäst att ta ett måttband och mäta kring höft, stuss och benlängd och följa en storleksguide så att storleken blir korrekt. För att bäst hitta din storlek för byxor kan du följa vår storleksguide här: Storleksguide
 • När kan man ha vita byxor?
  Vita byxor är populärt att bära på vår och sommar när man generellt bär ljusa nyanser och färgglada plagg. Vita byxor är även snyggt att bära på höst och vinter med mörka färger för att skapa en iögonfallande kontrast. Styla vita byxor med en blus och klackskor för en snygg klädsel till fest eller middag. Bär ett par vita vida byxor med en tunn stickad tröja vill våren för en fräsch vårig look.
STRÖMS MAN & WOMAN

Välj avdelning

Man
Kvinna