icons
icons 0
icons
FRAKTVAL & VACKRA JULPAKET  

Ströms Man & Woman erbjuder dig en möjlighet till fri frakt på varor som köps till ordinarie pris.
Vi vill att ditt köp ska vara smidigt och enkelt för dig liksom en retur om så önskas . Välj den frakt som passar dig, hem till dörren, till ett nära ombud eller upphämtning på Ströms, du väljer.

Dina inköpta presenter till nära och kära, får du vackert inslagna i paket. Glöm inte att notera vilka presenter du önskar få inslagna och till vem. Du skriver information till oss i presentrutan i kassan! Har du som Strömsvän en erbjudandekod så används den också  i kassan.

 

 

FRAKT, RETUR & BYTEN

Handlar du över 1 498 kr är din beställning fraktfri annars tar vi ut en låg kostnad på 49 kr.
Vid återköp/retur tillkommer en fraktkostnad på 69 kr när du använder den medskickade fraktsedeln. Väljer du en annan transportör står du själv för kostnaden. När du önskar returnera eller byta dina varor kan du hjälpa oss. Använd Snabbretur inom 7 dagar, från den dagen du eller ditt ombud mottog ditt paket önskar vi det på plats senast en vecka senare. då räknas det som en snabbretur med en returfraktkostnad på endast 49 kr. Du kan kostnadsfritt hämta ditt paket och returnera det i vår butik på Kungsgatan i Stockholm inom 7 dagar. Byten är alltid fraktfria, oavsett om du handlat ordinarie eller rabatterade varor. Vi rekommenderar att man alltid använder vår fraktsedel vid byten och retur eller kontaktar Budbee ifall de har levererat från början. Vid köp under realisation tillkommer en fraktavgift på 69 kr, gäller då prissänkta varor med 30% rabatt eller mer. Vid köp som företagskund kostar frakten 99 kr.

 

 • Hemleverans till dörr med Budbee*
 • Kostnadsfri upphämtning & retur på Kungsgatan
 • Fri frakt vid köp över 1 498 kr i hela Sverige
 • Vackra paket med sidenband utan extra kostnad som Ströms Vän **
 • Fraktkostnad på endast 49 kr vid köp under 1 498 kr
 • Retur i hela Sverige 69 kr, när du nyttjar Ströms returfraktsedel 
 • Snabbretur 49 kr, varan ska vara åter på Ströms inom en vecka***
 • Normal leveranstid 1-3 arbetsdagar. 
 • Leverans under realisation, kan ta 3-4 dagar extra. 

*  Slå in ditt postnummer i kassan för att se om du kan få hemleverans
** Som Ströms Vän Bjuder vi dig på lyxiga paket. Godkänn att vi får skicka erbjudanden

*** Från att din leverans nått hem till dig eller ditt ombud har du max 7 dagar för retur. 

 

 

 
 
HEMLEVERANS MED BUDBEE

Vår samarbetspartner Budbee levererar hem till din dörr mån-fre 17-22. Du kan själv ange vilken dag och tid du vill att leveransen ska komma. Innan genomfört köp kan Mobilt bank-id komma att krävas. Du kommer att bli sms-aviserad och kunna följa ditt paket på väg hem till dig med information om leveranstid mm. Om du begärt att leveransen ska lämnas utanför din dörr ansvarar du själv för paketet från det att chauffören har lämnat paketet. För att välja, ändra ditt leveransdatum rekommenderar vi dig att direkt efter din avisering gå in på trackinglänken och boka in önskad leverans. Mer information om Budbee och din leverans hittar du här.

Budbee gör bl.a. hemleveranser till följande orter och städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Helsingborg, Linköping, Örebro, Uppsala, Västerås, Norrköping, Jönköping, Södertälje, Eskilstuna, Borås och Trelleborg. 

 

 

SNABBT & SMIDIGT BYTE 

För ett snabbt och smidigt byte lägger du en ny beställning på det du vill byta till på nätet. Du behöver inte ligga ute med mellanskillnaden om du betalar med Klarna faktura eller delbetalning. 

 • Lägg först en ny beställning på det du önskar byta till och välj önskat betalningssätt.
 • Skicka tillbaka den varan du vill byta ut inom 7 dagar, kryssa i "Snabbbyte" på returnotan.
 • När din retur mottagits av Ströms justerar vi din tidigare betalning hos Klarna.
 • Du kan alltid göra ett snabbt byte på Kungsgatan i butik. Fraktsätt upphämtning i butik. 

Din beställning skickas till din e-post. 

 

RETUR & ORDER

Ströms paket innehåller alltid en returblankett samt en returfraktsedel.  Vid retur eller byte, ber vi dig att fylla i returblanketten och lägga det i paketet.  Vänligen klistra på returfraktsedeln och lämna in paketet till närmaste ombud.  Vid retur tillkommer en avgift på 49-69 kr, som läggs på fakturan/debiteras er betalning. Du kan även kostnadsfritt lämna din retur i vår butik.

 

 

EJ UTHÄMTADE PAKET

För paket som inte hämtas ut hos ombud förbehåller vi oss rätten att i efterskott debitera dig som kund 300 kr för fraktkostnad, returfrakt och hanteringskostnader.  Var därför noga med att hämta ut ditt paket i tid. Paketet finns att hämta hos ombudet i 14 dagar innan det skickas tillbaka till oss.