• SUMMER SALE
 • 30-50%
 • SUMMER SALE
 • {{ activeUsp }}
icons
icons 0
icons

Tröjor

icons Filtrera
Varumärke (0/15 valda)
Tröjor (0/8 valda)
Storlek (0/15 valda)
Färg (0/13 valda)
icons Sortera
167 produkter
Visa fler Visa fler

Vanliga frågor om damtröjor:

 • Var kan man köpa stickade tröjor?
  Ströms erbjuder exklusiva stickade tröjor från välkända varumärken så som Max Mara, Gran Sasso, Repeat, Sibinlinnebjerg och Made by Ströms. Här finner du stickade tröjor i hög kvalitet som håller stilen år efter år. Upptäck ströms utbud av stickade tröjor online på stroms.com eller i vår butik på Kungsgatan/Sveavägen i Stockholm.
 • Var kan man köpa snygga tröjor?
  Hos oss på Ströms kan du hitta ett stort utbud av snygga tröjor för dam. Oavsett säsong erbjuder vi tröjor som passar vår, sommar, höst och vinter som är anpassade för säsongens väder. Här hittar du basplagg i vitt, grått och svart som utgör grunden i garderoben, men också trendiga tröjor i moderiktiga mönster, design och färger.
 • Hur tvättar man stickade tröjor?
  Stickade tröjor bör tvättas så sällan som möjligt för att undvika onödigt slitage. Material som ull, cashmere, merinoull, alpacka och lammull har självrengörande egenskaper där det ofta räcker att lufta plagget efter användning. Häng den stickade tröjan på en galge och låt den vädra inom- eller utomhus för att få bort odör och lukt. Vid fläckar eller bestående smuts kan stickade tröjor tvättas i tvättmaskin, ofta i 30 graders värme. Följ plaggets tvättinstruktioner och använd ett skonsamt tvättmedel. Vi rekommenderar klädvårdsprodukter från Washologi.
 • Hur ska man förvara stickade tröjor?
  Stickade tröjor ska framförallt vikas och förvaras liggandes på en hylla. Detta är mer skonsamt mot plagget och behåller dess form bäst. Om stickade tröjor hängs på en galge kan de dras ut och deformeras av galgens form då stickade tröjor ofta är rätt tunga. Undvik därför att hänga stickade tröjor på galgar eller krokar under en längre tid, låt dem istället vila på en plan yta som förvaring.
 • Vilka olika typer av damtröjor finns det?
  Tröjor finns i många olika utföranden och modeller. Exempel på olika tröjor som Ströms erbjuder är: stickade tröjor, polotröjor, cardigans, boleros, rundhalsade tröjor, v-halsade tröjor, collegetröjor, capes, ponchos, stickade kavajer, huvtröjor, västar, slipovers, ylletröjor, cashmeretröjor och merinotröjor.
 • Vilket material är bäst på tröjor?
  Tröjor i naturmaterial är det bästa valet du kan göra när du ska köpa en tröja. Ull, bomull, cashmere, merinoull, alpacka och linne andas bra och ger kroppen en jämn temperatur. Dessa material håller även sin höga kvalitet över tid så länge de tas hand om rätt. Tröjor i ull värmer medan linne och bomull är svalare. Ull och bomull är slitstarkt medan exempelvis cashmere har en hög kvalitet och luxuös känsla men som kräver noggrannare omvårdnad.
STRÖMS MAN & WOMAN

Välj avdelning

Man
Kvinna