• BESTÄLL ONLINE & HÄMTA I BUTIK
 • 1 - 3 DAGARS LEVERANSTID
 • EXKLUSIV PRESENTINSLAGNING
 • {{ activeUsp }}
icons
icons 0
icons

Kläder

icons Filtrera
Varumärke (0/47 valda)
Kläder (0/15 valda)
Färg (0/16 valda)
Storlek (0/56 valda)
icons Sortera
899 produkter
Visa fler Visa fler

Vanliga frågor om damkläder

 • Vilka olika typer av kläder för damer finns det?
  Kläder för damer finns i en mängd olika stilar, inklusive:Toppar: Toppar är det grundläggande plagget i en kvinnas garderob. De kan användas för att skapa en mängd olika looks, beroende på stil och tillfälle. Byxor: Byxor är ett annat viktigt plagg i en kvinnas garderob. De kan vara avslappnade eller formella, och de finns i en mängd olika stilar och material. Kjolar: Kjolar är ett vackert och mångsidigt plagg som kan användas för alla tillfällen. De finns i en mängd olika stilar och material. Skjortor: Skjortor är ett klassiskt plagg som kan användas för både formella och informella tillfällen. De finns i en mängd olika stilar och material. Jackor: Jackor är ett viktigt plagg för att hålla dig varm och bekväm under kallare temperaturer. De finns i en mängd olika stilar och material. 
 • Hur ska man välja rätt kläder för sin figur?
  När du väljer kläder är det viktigt att ta hänsyn till din kroppstyp. Om du har en kurvig figur kan du välja kläder som framhäver dina kurvor. Om du har en smal figur kan du välja kläder som skapar en illusion av volym. Om du har en hög figur kan du välja kläder som förlänger dina ben.
 • Hur ska man ta hand om kläder?
  Det är viktigt att ta hand om dina kläder för att hålla dem i gott skick. Varje plagg har sina egna skötselråd, så det är viktigt att läsa lappen innan du tvättar eller stryker dina kläder.
 • Var kan man köpa damkläder?
  Kläder för damer finns tillgängliga i många olika butiker, inklusive klädbutiker, detaljhandelsbutiker och onlinebutiker. På Ströms hittar du damkläder i högsta kvalitet som passar allt från lediga tillfällen till formella tillställningar. Vi erbjuder en unik shoppingupplevelse för den stilmedvetne kvinnan som vill ha det lilla extra.
 • Hur kan man styla kläder?
  Att styla kläder handlar om att kombinera olika plagg och accessoarer för att skapa en unik och personlig look. Det finns inga fasta regler för hur man stylar kläder, men det finns några grundläggande principer som kan vara till hjälp. Att klä sig för olika tillfällen är en konst som kräver lite planering och eftertanke. Det är viktigt att ta hänsyn till den specifika situationen, till exempel om det är en formell eller informell tillställning, och till din egen personliga stil.
STRÖMS MAN & WOMAN

Välj avdelning

Man
Kvinna