• FRI FRAKT FRÅN 1498 KR
  • HÄMTA I BUTIK
  • LEVERANSTID 1 - 3 ARBETSDAGAR
  • {{ activeUsp }}
icons
icons 0
icons

 

ÄR DU STRÖMS MAN & WOMANS FÖRSTA E-COMMERCE MANAGER?

Ströms är idag en av de absolut ledande butikerna inom retail i Skandinavien och det är dags för oss att satsa stort på vår e-handel. 

Vi söker därför dig som vill och kan leda oss till en hög internationell e-handelsnivå. I känsla, upplevelse, användarvänlighet och med en betydande omsättning.

Du är ambitiös och professionell med stort fokus på allt vad digital försäljning, content och marknadsföring innebär. Du har ett brett affärssinne och förstår hur den digitala resan sitter ihop från ax till limpa. Hur de olika delarna påverkar varandra för att nå bästa långsiktiga resultat. Allt ifrån supply chain till marknadsföring, försäljning, kundservice, leverans, returer osv. Hur Ströms e-organisation ska sättas ihop på kort och lång sikt för att vi ska arbeta effektivt och nå våra högt uppsatta mål på 3-5 års sikt. 

Utöver den digitala spetskompetensen behöver du ha en multichannel-förståelse och veta hur Ströms drar nytta av sin stora fysiska butik i centrala Stockholm. Det kommer definitivt vara ett plus om du arbetat specifikt med e-handel inom premiumretail tidigare. Du tycker om att leda och är duktig på att motivera medarbetare.

På plats så formar du tillsammans med VD ett dedikerat e-handelsteam i takt med att vi växer. Du tillhör vår ledningsgrupp. I rollen är du totalt ansvarig för driften av e-handeln,  ekonomi och organisation och rapporterar till VD.  Du har mao en stor påverkansmöjlighet, både när det gäller organisation och hur vi utvecklar den digitala affären. 

Utöver nämnda efterfrågade kompetenser så hoppas vi att du, precis som vi, brinner för stil, kvalitet och personlig service. Du kanske till och med har erfarenhet från att ha jobbat inom någon liknande butik, vilket är meriterande.  

Vi ser fram emot din ansökan!  

 

Maila ditt CV och personliga brev till Kristofer Nilsson på personal@stroms.com.