• 1-3 DAGARS LEVERANSTID
  • BESTÄLL ONLINE & HÄMTA I BUTIK
  • EXKLUSIV PRESENTINSLAGNING
  • {{ activeUsp }}
icons
icons 0
icons

JOBBA PÅ STRÖMS

Just nu söker vi två tjänster till oss på Ströms. Välkommen att läsa mer om dessa nedan och tveka inte att höra av dig vid frågor eller funderingar.

VISUAL MERCHANDISER 

Vi söker dig som vill arbeta i en unik och inspirerande miljö där vi vill skapa en upplevelse utöver det vanliga för kunden. Tjänsten är en heltidstjänst där du ansvarar för allt de visuella inne i butiken där målet är att skapa en internationell miljö av högsta klass. Känsla för mode, detaljer, vara självgående och kunna planera sin egen tid för att uppnå de uppsatta målen är avgörande för att lyckas i denna tjänst. Teamet är dedikerat och passionerat vilket gör det till en rolig och inspirerande roll för den som gillar tydligt uppsatta mål.

Maila då ditt CV och personliga brev till Kristofer Nilsson på personal@stroms.com.

EXTRA SÄLJARE 

Vi söker dig som brinner för att ge kunden en unik upplevelse och service i världsklass. Du kommer arbeta i ett team med mycket kompetens och erfarenhet. Vi tror att du är intresserad av mode och försäljning. Egenskaper som försäljning, kommunikation, flexibel, prestigelös och att du serviceinriktad utöver det vanliga kommer krävas för att lyckas i tjänsten.

Maila då ditt CV och personliga brev till Kristofer Nilsson på personal@stroms.com.

 

STRÖMS MAN & WOMAN

Välj avdelning

Man
Kvinna