• FRI FRAKT FRÅN 1498 KR
  • HÄMTA I BUTIK
  • LEVERANSTID 1 - 3 ARBETSDAGAR
  • {{ activeUsp }}
icons
icons 0
icons
DIGITAL KOMMUNIKATÖR / CONTENT CREATOR - VIKARIAT

Nu söker vi till Ströms e-handel en digital kommunikatör som kan täcka upp för vår nuvarande medarbetare som går på föräldraledighet i december/januari. Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år med goda möjligheter till fortsatt anställning. 

 
OM ROLLEN

Vad du kallar dig spelar inte så stor roll - content manager, webbredaktör, content creator eller digital kommunikatör. Vi söker dig, en digital doer, med förståelse för helheten vid digital produktion och vilka möjligheter den skapar för webb, sociala medier och andra digitala tjänster. Håller du dig uppdaterad om hur Facebooks algoritmer fungerar eller hur du bygger ett nyhetsbrev som konverterar? Har du ett strategiskt tänk och operativt driv – och ser analys och uppföljning som självklara delar av innehållsarbetet kan detta vara rollen för dig.

Som content creator på Ströms kommer du att ha ett stort ansvar över Ströms hemsida och hjälpa till i arbetet med andra digitala kanaler. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara att dagligen underhålla, uppdatera innehåll och utseende genom hela webbplatsen. Du kommer tillsammans med teamet stötta i planering av marknadsplanen och sedan hjälpa till att utföra den med kampanjer och annonseringar samt att bygga motsvarande innehåll på hemsidan.

Exempel på ansvar och arbetsuppgifter:

  • Producera innehåll för olika digitala kanaler samt publicera och optimera detsamma.
  • Planera och stötta Ströms närvaro i digitala kanaler på ett strategiskt plan där också mätning, analys och uppföljning ingår som en naturlig del i arbetet.
  • Skriva allt från kampanjcopy eller webb-copy till längre artiklar optimerade för digitala kanaler.
  • Vara med och utveckla vår webb tillsammans med dina kollegor.

Du har en kreativ ådra och en vass penna som du gärna vill få användning för och är van att publicera i olika kanaler som webb, sociala medier och nyhetsbrev. Dessutom har du förmågan att planera innehållsarbete och driva ditt eget och ibland andras arbete. Sökbarhet och användarvänlighet är en naturlig del i allt du gör och du har lätt för att sätta dig in i nya verktyg och kanaler. Sist men inte minst är du en nyfiken person, öppen för en omväxlande vardag.

Du är vår e-handelsplattforms främsta användare och styr därigenom e-handelns funktionalitet, länkstruktur och sidinnehåll. Du kommer att arbeta i ett web-team bestående av e-commerce manager, fotografer, retuschörer och copywriters samt ha nära kontakt med våra inköpare och vice VD. Allt material produceras in-house och du arbetar i samråd med vår E-commerce manager som kravställare till foto-teamet och efterfrågar det material som behövs för att bygga det innehåll du ser är lämpligt.

 
PERSONLIGA EGENSKAPER

För att lyckas i rollen kommer vi att lägga stor vikt i din kreativa sida med ett öga för färg, design, form och funktionalitet. Vi ser också att du har en förståelse och ett intresse av användarbeteenden i syfte att skapa optimal design som konverterar besökare till kunder. Förutom teknisk kompetens och grafisk formgivning bör du även ha goda kunskaper i Photoshop samt känner dig bekväm med SEO och att skriva säljande och inspirerande texter

Mycket meriterande är också om du, precis som oss, har ett starkt intresse för stil, mode och kvalitet.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev eller portfolio till Kristofer Nilsson på personal@stroms.com.