• SUMMER SALE
 • 30-50%
 • SUMMER SALE
 • {{ activeUsp }}
icons
icons 0
icons

Kappor

icons Filtrera
Varumärke (0/13 valda)
Kappor (0/5 valda)
Färg (0/8 valda)
Storlek (0/20 valda)
icons Sortera
72 produkter
Visa fler Visa fler

Vanliga frågor om kappor:

 • Hur lång ska en kappa vara?
  Hur lång en kappa ska vara beror på hur lång du själv är och vilken stil du gillar. En klassisk längd som klär de flesta är en kappa som slutar strax över eller under knäet. En lång kappa är också elegant och passar bra när det är kyligare väder ute. Korta kappor är populära till våren och passar bra som vårjacka. Vi rekommenderar att du provar kappan så du vet att du trivs i längden och att den passar din kroppsform.
 • Kan man ha kappa på vintern?
  Du kan absolut ha kappa på vintern, det är faktiskt en av de bättre alternativen tack vare kappans tilltagna längd. Dunkappor är perfekta att bära på vintern då de är dunstoppade, varma, har vanligen luva och värmer både över- och underkropp. Upptäck klassiska och trendiga kappor som håller hög stilnivå samtidigt som du slipper frysa.
 • Vad har kappor för material?
  Kappor finns i olika material, bland annat ull cashmere, alpacka, bomull och syntetiska material. Ull, cashmere och alpacka håller värmen väl medan kappor i bomull är svalare. Många funktionsjackor och tekniska material är tillverkade av syntetiska fiber för att uppnå egenskaper som vind- och vattentäthet. Välj en kappa i ett material som passar dina behov och din livsstil.
 • Kan man ha ullkappa i regn?
  Ull är naturligt vattenresistent vilket gör att du kan ha en ullkappa i regn utan att bli blöt. Tänk dock på att ullkappor inte är helt vattentäta så om du vistas i ösregn en längre tid är det bättre att bära en annan jacka. Efter användning när kappan blivit blöt, häng den luftigt på en galge och låt torka helt.
 • Vilken färg på kappa?
  Beige är en klassisk färg på kappa som funkar under såväl vår som vinter. Det är en tidlös färg som ljusar upp och passar in i många sammanhang. Svarta kappor är en av säsongens måsten men som också är en ständig favorit. Den svarta kappan är neutral och samtidigt unik, enkel att matcha och en färg som passar år efter år. Navy eller mörkblå är en utstickare för den som inte vill ha en riktigt så mörk kappa som svart, men som fortfarande vill ha en subtil ton. En mörkblå kappa känns elegant och sofistikerad och är speciellt fin på våren och hösten.
 • Hur tvättar man en kappa?
  Kappor behöver generellt inte tvättas särskilt ofta, eventuellt en gång per år efter att säsongen tagit slut och du ska lägga bort kappan för förvaring. Kappor kan vara känsliga att tvätta vilket är varför vi rekommenderar att lämna in kappor på kemtvätt. Det är viktigt att plaggets tvättinstruktion följs noga, och många kappor bör ej tvättas i vanlig tvättmaskin.
STRÖMS MAN & WOMAN

Välj avdelning

Man
Kvinna