icons
icons 0
icons

Cinzia Rocca

Värmande kappor i mjukaste alpacka tillverkade i Italien, designade för den klassiska kvinnan som vill vara elegant men samtidigt bekväm i alla situationer.

 

Ytterplaggsdagar

Nu startar våra ytterplaggsdagar på Ströms och vi har gjort vårt allra bästa för att du ska hitta din favorit när vi handplockat vårt personliga och helt unika urval av rockar, kappor och jackor.

SHOPPA YTTERPLAGG

Made by Ströms

En kollektion exklusivt designat för Ströms där all vår erfarenhet och kunskap om stil och kvalitet är samlad. 

 

SE HELA KOLLEKTIONEN

Perfect Fit
med Raffaello Rossi

Byxor i 5-ficksmodell med perfekt passform! Raffaello Rossi är kända för sin höga kvalitet och klassiska men samtidigt moderna design med feminin silhuett.

 

LÄS MER

POPULÄRA KATEGORIER

Avslappnad elegans

I höst visar vi ett välskräddat men samtidigt bekvämt mode med mycket välarbetade plagg som kan matchas både ledigt och uppklätt. Klassiska kavajer till kontoret med hoodie, stickad tröja eller klänning under samt skinnbyxor och skinnkjolar tillsammans med lite grövre skor.

Personal Shopping


Är det dags att återvända till kontoret och vardagen? Känner du ett behov att uppdatera garderoben och vill ha råd och inspiration?

Då finns Ströms Personal Shoppers här för dig!

BOKA HÄR

NYINKOMMET

Nu börjar höstens sortiment trilla in i butiken och här hittar du senast nyinkommet till oss från bland annat Hugo Boss, Rodebjer, By Malene Birger och Max Mara.

Höstens nyheter

INSPIRATION

Ströms Vänner

Gå med i Ströms Vänner för personliga inbjudningar till exklusiva evenemang och förmånliga erbjudanden.