icons
icons 0
icons

NATURENS NYANSER

Nu när det snart kommer varmare dagar presenterar våra inköpare sköna och lättburna plagg i naturmaterial.  Just nu har vi erbjudanden på chinos från Raffaello Rossi och sidenblusar från Repeat.

Soliga klassiker

BUSNEL SINCE 1920

Busnel grundades i Frankrike år 1920 av Monsieur och Madame Busnel med en önskan om att skapa ett livsstilsvarumärke med högsta kvalitet.

Stilrena klassiker

MADE BY STRÖMS

I vår egen kollektion samlar vi all vår erfarenhet av kunskap, kvalitet och stil. För varje produkt vi tar fram, hittar vi en tillverkare som kan leverera den kvalitet och de detaljer vi önskar, till ett pris som gör det attraktivt för dig.

Ströms Woman

Dress for Success

Snart är det sommar och med den kommer sommarfester, skolavslutningar och studentfirande. Butiken är fylld med klänningar och accessoarer för alla sommarens högtider.

Tid för klänning

Upptäck Jacob Cohën

Jacob Cohën är ett av världens absolut mest exklusiva jeansvarumärken, kända för sin fantastiska komfort, stilfulla detaljer och unika karaktär.

Matcha med

Vårens nyheter

Vårens modebild är tydlig med lediga klassiker i nya, spännande versioner. Det bekväma och avslappnade modet fortsätter, men får en allt mer uppklädd touch.

Vårens nyheter

Stilsäkra ytterplagg

Det yttersta lagret är ofta det viktigaste. Det ska skydda dig mot väder och vind och samtidigt vara snyggt och bekvämt. Se vårens handplockade jackor, kappor och västar.

Vårens jackor & kappor