• 1-3 DAGARS LEVERANSTID
  • BESTÄLL ONLINE & HÄMTA I BUTIK
  • EXKLUSIV PRESENTINSLAGNING
  • {{ activeUsp }}
icons
icons 0
icons

Värmande Merino

I den italienska provinsen Treviso tillverkar vi några av våra mest älskade plagg, de finstickade merinotröjorna. En tunn och smidig tröja som är lika snygg att bära över en skjorta som under kavajen. Välj mellan flera olika modeller i ett härligt spektrum av höstfärger.

Vår egen merino

Tröjorna är tillverkade i finstickad merinoull exklusivt för vårt eget varumärke Ströms Man i flera olika färger och modeller. Välj mellan polokrage, v-ringat eller rundhalsat, poloshirt, slipover eller halfzip.

Polotröja

STRÖMS MAN, 1199KR

UTVALDA FAVORITER

Halfzip

Zip-tröjan är elegant och behaglig och kan bäras året om. Perfekt över en skjorta eller t-shirt för både avslappnade och mer dressade tillfällen.

Lättmatchad

Vår merino passar utmärkt att bära under kavajen eller över en skjorta. Här matchas höstens nyckelplagg polotröjan avslappnat elegant till en välskräddad flanellkavaj och en klassisk skjorta.

Hållbar känsla

Materialet är slitstarkt och har en utomordentlig finish som hänger med dig säsong efter säsong. Stickade i Italien med största omsorg, noggrannhet och känsla, med garn från Biella regionen i ett färgspel som passar året om. 

 

LÄS VIDARE

Senaste från The Journal.

 

STRÖMS MAN & WOMAN

Välj avdelning

Man
Kvinna