• SUMMER SALE
  • 30-50%
  • SUMMER SALE
  • {{ activeUsp }}
icons
icons 0
icons

 

Made to Measure

Made to Measure är en exklusiv tjänst som vi på Ströms erbjuder, vilket innebär att ett plagg sys upp specifikt efter dina mått där du själv väljer utseende, material och snitt. Detta betyder att du i slutändan har ett fantastiskt sittande plagg med personlig prägel som bara finns i ett unikt exemplar. En fantastiskt lyxig upplevelse helt enkelt. Oavsett om du vill ha en kostym, kavaj, smoking, skjorta, rock eller ett par byxor uppsydda åt dig så finns våra hängivna experter här för dig. Boka en tid nedan och läs mer om hur processen går till, från måttagning till beställning och resultat i ett personligt plagg som håller dig livet ut.

På Ströms värnar vi om dig som kund och vill alltid att du ska få ett varmt och personligt möte, både genom service och känsla. Därför erbjuder vi Purple Room, ett exklusivt separat rum för dig som bokar Personal Shopping eller Made to Measure. Njut av en avkopplande atmosfär medan du bjuds på kaffe eller champagne och får bästa möjliga service.

 

Processen i detalj

I processen att skapa ett måttsytt plagg är det viktigt att tänka ut syftet och i vilken situation plagget ska användas. Plaggets användningsområde kommer avgöra vilket material som bör användas och vilka kreativa friheter som kan tas. Vi råder dig att tänka ut i vilket sammanhang ditt plagg ska användas och om det är några specifika designönskemål du har, både gällande stil och utseende. Självklart guidar våra experter dig och förklarar så du kan ta rätt beslut. Nedan presenterar vi närmare kring detaljerna i Made to Measure och hur tyg- och designval, måttagning och produktion går till.

SORTIMENT SOM ERBJUDS

Önskar du en luftig skjorta och byxa inför solsemestern, en välsittande kavaj till kontoret, en värmande vinterrock eller en elegant kostym inför bröllop så är Made to Measure ett mycket bra val. Ströms erbjuder både formella och vardagliga plagg som kan varieras och anpassas efter dina önskemål. Nedan ser du typerna av kläder vi erbjuder inom Made to Measure. 

Exempelbild
KOSTYM
Exempelbild
KAVAJ
Exempelbild
BYXOR
Exempelbild
ROCK
Exempelbild
SKJORTA
Exempelbild
SMOKING

Varumärken som erbjuder Made to Measure

På Ströms erbjuder vi Made to Measure från fem stycken varumärken som alla är bland de bästa på marknaden. Dessa är Caruso, Corneliani, Eton och Stenströms. Processen går till så att under din första konsultation och möte med en av våra experter får du guidning till vilken leverantör som passar bäst för ditt plagg. För skjortor är Eton och Stenströms det bästa valet, medan Caruso och Corneliani tillverkar kostymer och kavajer i absolut högsta klass. Varumärkena tillverkar självfallet flera av de olika typerna av plagg men har expertis inom specifika områden. Tillverkningen av alla plagg sker i Europa där en merpart produceras i varumärkenas egna fabriker i bland annat Italien.

 

STRÖMS MAN & WOMAN

Välj avdelning

Man
Kvinna