• SUMMER SALE
 • 30-50%
 • SUMMER SALE
 • {{ activeUsp }}
icons
icons 0
icons

Skjortor & Blusar

icons Filtrera
Varumärke (0/21 valda)
Skjortor & Blusar (0/2 valda)
Storlek (0/21 valda)
Färg (0/15 valda)
icons Sortera
145 produkter
Visa fler Visa fler

Vanliga frågor om damskjortor & blusar:

 • Vilka skjortor är bäst?
  Den vita skjortan är något som varje kvinna bör ha i sin garderob, det är den perfekta allroundskjortan som både funkar till vardags och arbetet. Skjortan bör vara i en modell som kan bäras med kavaj och utan, förslagsvis en figursydd variant i bomull. Oversize skjortor är snyggt att bära med jeans eller slacks för en avslappnad look.
 • Vad är skillnaden mellan en blus och en skjorta?
  Skillnaden mellan en blus och en skjorta kan vara svår att avgöra. Generellt kan man säga att en skjorta har knappar längs hela bålen och har en rakare modell, medan en blus är mer feminin med olika draperingar och detaljer. Skjortor är ofta tillverkade av något grövre material som bomull, medan blusar är av siden och andra tunna material med elegant fall.
 • Vad kan blus vara gjord av?
  Blusar finns i många olika tyger och material. På Ströms erbjuder vi blusar tillverkade av bland annat siden, bomull, flanell, viskos, satin, linne och spets. Sidenblusen är en av de mest populära och eleganta materialen som har en otrolig lyster och lyxig känsla.
 • Vilka olika typer av blusar finns det?
  Blusar finns i oändligt många modeller och på Ströms har vi bland annat omlottblusar, draperade blusar, kortärmade blusar, långärmade blusar, knytblusar, blusar med volanger, glittriga blusar, sidenblusar, v-ringade blusar, spetsblusar, festblusar och skjortblusar.
 • Hur många dagar kan man ha en skjorta?
  En skjorta kan användas cirka 1-3 dagar innan den bör tvättas. Undvik onödigt tvätt och slitage för att förlänga plaggets livslängd. Istället för att tvätta i tvättmaskin kan skjortor hängas upp och vädras mellan användning för att få bort lukt och odör.
 • Hur tvättar man siden?
  Siden är ett delikat material som är otroligt lyxigt men som också är känsligt. Siden har, likt ull, naturliga fetter som gör att materialet behöver tvättas ytterst sällan då det på ett sätt "rengör" sig självt. Istället för att tvätta siden räcker det ofta med att vädra plagget så är det fräscht igen för användning. Om du vill tvätta siden så var noga med att använda ett enzymfritt tvättmedel då enzymerna bryter ner sidens naturliga fetter. Vi rekommenderar Washologis fintvättmedel som är skonsamt mot delikata material som siden.
STRÖMS MAN & WOMAN

Välj avdelning

Man
Kvinna