• SUMMER SALE
  • 30-50%
  • SUMMER SALE
  • {{ activeUsp }}
icons
icons 0
icons

Vårjackorna du måste ha i garderoben

Snart är vårsäsongen i full blom och det är äntligen dags att botanisera i garderoben efter tunnare plagg och ljusare paletter. Under en övergångsperiod där vädret skiftar är det viktigt att ha ytterplagg som kan varieras och passar olika tillställningar och situationer. Nedan listar vi fem typer av vårjackor som är ett måste att ha under säsongen.

JEANSJACKAN

Jeansjackan är en trogen följeslagare som funnits med oss under decennier. Den klassiskt blåa jackan är en tidlös favorit som du alltid kan slänga över axeln. Att bära denim på denim är ett hett diskuterat ämne men till våren tror vi på denimlooken. Matcha denimen ton i ton eller med plagg i olika tvättar. Ett sätt att liva upp garderoben är med en jeansjacka i färg eller en i oversize modell.

FUNKTIONSJACKAN

Ingen har väl missat trenden av att kombinera mode och funktion? På Ströms har vi vridit upp nivån av elegans som felfritt kombineras med vattentäta material och smidiga funktioner. Skaljackor, regnjackor, lätt vadderade jackor och modeller som ibland kombinerar alla tre erbjuds i en rad variationer. UBR visar vägen med sina minimalistiska ytterplagg som fungerar lika bra i skogen som i city. Även Moorer och Colmar sticker ut med sina genomtänkta jackor som är perfekta att använda lager på lager under flera säsonger.

KAPPAN

Vårkappan är en riktig klassiker som är ett måste i garderoben. Den kan varieras med olika styling där den lätt kan dressas upp med en fin blus och kjol, eller bär den till jeans en dag på staden. Till våren är kappan tunnare, ofta i ljusa nyanser och tillverkad av material som ull eller bomull som både fungerar bra i varmare och kallare vindar. Under våren 2023 satsar vi på kappor i rena, enkla siluetter som smickrar figuren, både när modellen är oversize och figursydd.

SKINNJACKAN

Skinnjackan i äkta läder är ett plagg som håller dig i många, många år och kan användas över vår, sommar och höst. Bikermodellen är het inför våren men vi har även modeller i rakare, enklare design som ger en stilren look. Skinnjackan är en investering där lädret bara blir finare efter tid och får en vacker patina. Tänk på att läder är ett naturmaterial som kan töja sig, men den kommer också anpassa sig efter din kropp. I slutändan är skinnjackan en väl värd jacka att ha i garderoben som kommer tjäna dig väl.

FÄRGKLICKEN

Utöver de praktiska och klassiska jackorna är det även kul att ha en jacka med mycket färg och som blir ett statement när du går på gatan. Jackan som drar blickarna till sig och ger dig en stark karaktär. Jackan kan ha modellen av en kappa, skinnjacka eller funktionsjacka men den skiljer sig från övriga med sina speciella detaljer och utseende. Våga satsa på en färgstark jacka till våren som får dig att känna dig extra fin.

SHOPPA VIDARE

VÅRJACKOR    SKOR    TRÖJOR    BYXOR

INSPIRATION & GUIDER
STRÖMS MAN & WOMAN

Välj avdelning

Man
Kvinna