• SUMMER SALE
  • 30-50%
  • SUMMER SALE
  • {{ activeUsp }}
icons
icons 0
icons

Julklappstips för den stilsäkra kvinnan

Vi vet att det kan vara en utmaning att köpa julklappar till stilintresserade kvinnor. Vanligtvis har de mycket specifika önskemål och inte sällan har de redan många fina saker. Ett noggrant detektivarbete gällande färger, material, modeller och varumärken kan då underlätta.    

För att göra det lättare för er som antar utmaningen så kommer här några julklappstips från våra egna experter inom ämnet, våra inköpare!  

Skinntofflor

Tofflor är en populär gåva kring jul, där både stil, värme och komfort är viktiga faktorer. Ströms Woman erbjuder en stilfull slip-in loafer i mjukt skinn, tillverkade i Italien. Tofflan kan användas både inomhus och utomhus, vilket gör att den likväl passar juldagsmorgon som under sommarens spring mellan hus och brygga. 

Cashmeretröjan

Stilintresserade kvinnor värdesätter hög kvalitet. En fin julklapp som betingar ett högt värde, men där man får mycket kvalitet för pengarna är dessa tröjor i 100% långfibrig cashmere tillverkade exklusivt för Ströms Woman. Finns i flera klassiska modeller som håller i stil och kvalitet år efter år.

Scarfen

Den eleganta scarfen kommer med all säkerhet att göra succé vid paketöppningen. Våra egendesignade scarves kommer i tre olika varianter och två färgställningar. Sjalarna är klassiska följeslagare i garderoben och den perfekta accessoaren som elegant kan knytas i håret, runt halsen eller på handväskan. 

Smycken

Överraska med ett storslaget smycke som andas lyx. Matcha halsbanden med de tillhörande armbanden för en komplett look som garanterat kommer att glimra vid julgranen.

Den lilla handväskan

De nätta handväskorna är lika lättmatchade till såväl ledig som mer formell stil och sätter pricken över i:t till outfiten. En perfekt gåva antingen till den trendige som uppskattar färgklickar eller till den klassiska stilkonnässören som värdesätter ATP's stilrena linjer och enkla uttryck.

STRÖMS MAN & WOMAN

Välj avdelning

Man
Kvinna