• SUMMER SALE
  • 30-50%
  • SUMMER SALE
  • {{ activeUsp }}
icons
icons 0
icons

 

Inspireras av nyinkomna vårplagg

Botanisera bland vårens första nyheter som precis anlänt till butiken och säkra garderoben med säsongens väsentligheter. De stora modeshowerna bjöd på många spännande nyheter och det Ströms tagit med sig är bland annat dova pastellfärger med inslag av livfulla, starka färger. Nedan presenterar vi några utvalda nyckelplagg som inspirerar till vårens nya outfits.

SMART CASUAL

Invig våren med ett rosa fokus. Jackan från Max Mara i sin tilltalande rosa färg ger ett sofistikerat men ledigt uttryck. Matcha med en neutral nederdel och eleganta accessoarer. Svart och rosa bildar en snygg kontrast som sätter tonen på din klädsel.

SOLVARMA TONER

Matcha solens strålande värme med ett färggrant matchande set i mjuk kvalitet. Plaggen kan både bäras under tidig vår med en skjorta och ullkappa som värmande lager, eller för sig själv när sommarens värme träder fram. En handväska i samma nyans som kappan blir pricken över i:et och knyter ihop plaggen till en enhetlig och iögonfallande outfit.

DENIM ON DENIM

När jeansjackan äntligen kommer fram ur garderoben, då är det vår! På Ströms älskar vi att matcha denim på denim för att uppnå en sofistikerad och genomtänkt look. Den mellanblå tonen i jackan och jeansen gör att de passar bra både till vår och sommar. Accentfärger i ljusgrönt och ljusblått livar upp outfiten och ger den en lekfull touch.

TON I TON

Beige är en stilsäker färg som är värd att satsa på inför våren 2023. Styla den ton i ton med matchande ullkappa, dressade byxor och handväska i läder. Skapa en kontrast mot den monokroma looken med tröja och keps i rosa, som tillsammans bildar en läcker outfit med många variationsmöjligheter.

INSPIRATION & GUIDER
STRÖMS MAN & WOMAN

Välj avdelning

Man
Kvinna