• SUMMER SALE
  • 30-50%
  • SUMMER SALE
  • {{ activeUsp }}
icons
icons 0
icons

Barbour Days

Det ikoniska varumärket Barbour grundades 1894 i engelska kuststaden South Shields med idén att tillverka funktionella plagg anpassade för traktens regniga och blåsiga väder. Barbours autentiska stil karaktäriseras av tåliga jackor som kan hålla i generationer. Idag kan Barbours ytterplagg kläs upp och elegant kombineras med en blus eller uppnå en ledig stil med en stickad tröja.

Barbour må vara känt för sin autenticitet och funktion, men är så mycket mer än elegant på skogspromenaden. Barbours långa vaxade jacka kan enkelt kläs upp och bäras till en elegant, mer formell klädsel. Matcha kappan med en sidenblus, kavaj och vida byxor så är du redo för en arbetsdag eller middag på stan. Höstkänslan fångas med murriga, jordnära färger och material som manchester och vaxad bomull.

Få till Barbour-känslan med grova kängor, stickat i värmande material och plagg i neutrala nyanser. Barbours mångsidiga plagg kan matchas och kombineras på många sätt, inte minst till vardags. Glid fram genom stan i en quiltad jacka som ger en stilren helhet till din klädsel. 

FORTSÄTT SHOPPA
LÄS MER & INSPIRERAS
STRÖMS MAN & WOMAN

Välj avdelning

Man
Kvinna