fbpx

Personal shopping

Det finns tre mycket goda skäl att välja personal shopping på Ströms. För att tid är en bristvara och du vill vara effektiv. För att du vill unna dig någonting och göra shoppingen till något extra. Eller för att du helt enkelt är osäker och känner att du vill ha någon att rådfråga.

Oavsett skäl ger vi dig full uppmärksamhet. Vi ger råd om vad som är rätt och fel vid speciella tillfällen av olika slag. Vi inspirerar och hjälper dig att kombinera plagg, färger, modeller och accessoarer. Det kan också handla om att tillsammans med dig lägga upp en bra grund för din garderob, baserat på ditt liv, ditt arbete, dina intressen och din smak. Du kan, om du vill, välja vem i personalen som hjälper dig. Oavsett val, får du hjälp att hitta just det du söker. Och kanske det du inte visste att du sökte. Det finns inga köpkrav, vi vill bara hjälpa dig.

För medlemmarna i Ströms Vänner är det en tjänst vi bjuder på. Det går bra att bli medlem både här på sidan och i butiken.
Som medlem får du även tillgång till vårt exklusiva chambre séparée Purple Room. Läs mer här!

Personal shopping är också en härlig sak att boka för en vän, då du samtidigt ger bort ett presentkort.

För mer information om Personal Shopping och tidsbokning av Purple Room, ring 08-22 63 00 eller maila 
PurpleRoom@stroms.com.

Välkommen!

Andreas Sönnergren – Herr

Andreas Sönnergren – Herr

Med en estetisk och idrottslig bakgrund gillar Andreas detaljerna som skapar helheten. Personligen kombinerar han gärna det klassiska med något som sticker ut. Han är lyhörd för kundens behov och att man ska känna sig bekväm, men utmanar även till att prova något nytt som utvecklar klädstilen och garderoben.

Anita Ivis – Dam

Anita Ivis – Dam

Efter många år i modebranschen har Anita en bred kunskap om kläder och mode! Hon är lyhörd för varje kunds specifika önskemål och förväntningar. Mode handlar om att uttrycka känslor och personlighet och Anita säger som Giorgio Armani – Elegance is not about being noticed, it’s about being remembered!

Maria Magyar – Dam

Maria Magyar – Dam

Maria är utbildad inom design, mönsterkonstruktion och sömnad och står således på en solid grund inom mode och stil. Erfarenheter som gör henne till en expert på passform. Närmast hjärtat ligger en stil som kan beskrivas som tidlöst mode med flärd. Hennes bästa stiltips är därmed: Förgyll vardagen!

Erik Smedberg – Herr

Erik Smedberg – Herr

Erik Smedberg är vår expert inom mått, kostym, kavaj- och byxtyger och passformer. Såväl påläst och kunnig, som lyhörd och nyfiken. Det bästa stiltipset är att vara observant på just passform, ärmlängd och andra detaljer. Föredrar själv en elegant och ledig stil, med accessoarer som sätter pricken över i:et.

Kicki Melander – Dam

Kicki Melander – Dam

Kicki Melander har lång och god erfarenhet av dammode och har tidigare även arbetat som inköpare. Hon klär sig gärna kvinnligt i klänning och kjol. Det härliga med att vara personal shopper, säger Kicki, är att se en nöjd kund, där vi tillsammans hittat en väl fungerande garderob för såväl arbete och vardag som fest.

Stefania Henrikson – Dam

Stefania Henrikson – Dam

Stefania är inköpare på Ströms och har innan dess designat egna kollektioner. Brinner för mode och att hitta den personliga touchen hos kunden. Arbetar med stilkonsultation och är expert på att skapa en funktionell garderob. Måttot är det oblyga ”det kan aldrig bli för mycket!”. Stefania är certifierad Personal Shopper.

Kristofer Nilsson – Herr

Kristofer Nilsson – Herr

Med ett förflutet som elitfotbollsspelare uppskattar Kristofer Nilsson den italienska stilen där perfekt passform är grunden, med allt ifrån mjuka kavajaxlar till fantastiska super 180 tyger och handsydda detaljer! Tycker mer om att prata om stil än om mode. Plagg är till för att bäras och trivas i och ska spegla personligheten.