icons
icons 0
icons

Kan service vara något annat än personlig? Vi tycker inte det. Vi har arbetat med det här i över hundra år i företaget. Många av våra kunder känner vi väl. Men oavsett om du är stamkund eller nyfiken besökare, som tittar in för första gången, finns det många medarbetare i butiken. De tar hand om dig på bästa sätt. Givetvis helt och hållet på dina villkor.

Vill du titta runt lite själv är du varmt välkommen. Men om du undrar något, eller vill ha råd, då finns vi där för dig. Med expertis och kunskaper, insamlade över generationer. Det är en sorts service som sitter i vår själ och därför är helt naturlig. I en tid, där den annars är ganska sällsynt.

Om du vill ha extra personlig service så ska du boka vårt chambre séparée Purple Room. Här kan du i lugn och ro njuta av en espresso eller ett glas champagne medan vi plockar fram kläder och accessoarer som passar just dig och dina behov. Vi tar mått om något behöver ändras och ger dig tips och råd om vad som passar till vad. Har du ett eget favoritplagg så ta med det, så hjälper vi dig att hitta kläder som matchar. Vi lovar att du får en shoppingupplevelse utöver det vanliga.

Välkommen in eller boka tid på PurpleRoom@stroms.com. Som medlem i Ströms Vänner är tjänsten kostnadsfri. Det går bra att bli medlem både här på sidan och i butiken.


Här hittar du våra personal shoppers!