icons
icons 0
icons
Julen börjar på Ströms

JULKLAPPSTIPS

Här hittar du julklapparna till henne, till honom, till farmor och farfar, till barnbarn, dotter och son. Skrolla och bli inspirerad av Ströms utvalda julsortiment.

Till honom

Exklusiva paket

Vi erbjuder exklusiv presentinslagning på alla produkter i din order, lägg enkelt till inslagning i kassan och berätta för oss vilka produkter du vill att vi slår in tillsammans. Vi gör julen lite lättare.

https://stroms.testavendre.se/image/2514/uspdesktopv2.jpg
Erbjudande

2 skoblock för 699 kr 

Cederträt ger skorna ett längre liv genom att absorbera fukt och spänna ut lästen så att skornas form bevaras. Dessutom doftar cederträt gott och har antibakteriella egenskaper vilket bidrar till att hålla skorna fräscha.

Klassiska scarves och accessoarer. 

Med exceptionellt fokus på kvalitet och design har Drake's sedan 1977 skapat garderobsklassiker att älska länge. 

Till henne

För en god sak

2007 skapade Sophie Gyllenhammar ett armband hon namngav Childhood. Armbandet har tio stenar där varje sten utgör en paragraf i FN: s barnkonvention. För varje sålt smycke doneras 10 % till World Childhood Foundation.

Lyxiga loungewear

Chambres tillverkar loungewear i hög kvalitet som andas med dig och håller dig varm när det är kallt och kall när det är varmt. En hållbar present tillverkad i EU som är dig trogen många år framöver.