fbpx

Ströms Kollektion

Vi har arbetat med stil i över hundra år och de erfarenheter vi samlat på oss, ger vi uttryck för i vår egen kollektion. Här hittar du ett tidlöst stilideal, som hela tiden uppdateras i detaljer och färger, för att ligga i tiden.

Vi tänker oss att de bärs av människor i storstaden, med neonskyltar, tempo och taxibilar som accessoarer. Men inser samtidigt att de lika gärna kan sjunka ned i en stol, framför en brasa, långt från stressen.

För varje produkt vi tar fram, hittar vi en tillverkare som kan leverera den kvalitet vi kräver, till ett pris som gör det attraktivt. Det här är bara möjligt genom våra kunskaper om europeisk konfektionsindustri och de kontakter som vi knutit och vårdat genom åren.

Våra tröjor i merinoull är ett ypperligt exempel. De tillverkas utan kompromisser i Italien. Och hade de varit några hundralappar dyrare, ja, då hade de fortfarande varit prisvärda.

Tweeden och våra egna kostymer och dräkter, för herr och dam, är andra goda representanter. Vi arbetar med de bästa väverierna i världen och tonvikten ligger på det finaste som kan uppbringas från Italien och de brittiska öarna.

I vår herrkollektion hittar du även Ströms Purple Label, som rymmer ytterligare en nivå av omsorg. Plaggen är gjorda i exceptionella kvaliteter av traditionsrika tillverkare, där hantverket sitter i generna. Här finns en historia och en berättelse i varje plagg.

Välkommen in att utforska Ströms egna kollektioner för herr och dam.

Ströms
Ströms
Ströms
Ströms
Ströms
Ströms