icons
icons 0
icons
I mer än hundra år har Ströms försett stockholmarna med stil. I vår butik hittar du ett fantastiskt brett sortiment, där varje enskilt plagg är valt med omsorg av våra inköpare. Men vi har mer än kläder, skor och accessoarer. Ja, vi har kanske framför allt en ovanligt god service, lika goda råd samt svar på alla frågor du kan tänkas ha om kläder och klädsel.

 

AFFÄRSIDÉ

Ströms affärsidé är att kombinera ett noga utvalt och samtidigt mycket brett sortiment av välkända varumärken, med en oöverträffad service. Vi har tidlösa, stilfulla och moderna kläder och accessoarer  för män och kvinnor i olika åldrar.

 

VISION

Vår vision är att Ströms ska vara den ledande klädbutiken i Skandinavien i sin nisch. Både vad gäller urvalet – där vi ska vara oöverträffade i både bredden och förmågan att hitta det bästa från varje varumärke – och vad gäller vår service, som aldrig är bråskande eller påträngande men alltid är vänlig och exceptionellt kunnig. Ströms Man & Woman ska vara det självklara valet för stilmedvetna män och kvinnor.