Stockholmspärlor

Ströms Man & Woman har sin butik i Stockholm och vill gärna visa er runt bland stadens pärlor. Våra modebilder kommer visa upp huvudstadens så väl gömda som välkända pärlor.

Vår 2015 – Carl Eldhs Ateljémuseum
Ströms vårkampanj 2015 fotograferades på Carl Eldhs Ateljémuseum. Skulptören Carl Eldh (1873-1954) var en av Sveriges mest anlitade konstnärer under 1900-talets första hälft.
I mer än tre decennier levde och arbetade han i den ateljé som idag är museum. Den ovanliga träbyggnaden ritades 1919 av Ragnar Östberg, arkitekten bakom Stadshuset i Stockholm, och rymmer flera hundra verk från Eldhs långa, verksamma liv. En gömd Stockholmspärla, i idylliska Bellevueparken, som vi verkligen rekommenderar ett besök. Boka en visning på eldhsatelje.se

Erbjudande: Just nu får ni 200 kr i rabatt vid bokning av visning samt 10 kr rabatt på entrébiljetten vid ordinarie öppettid. Erbjudandet gäller t o m 31 maj 2015. Uppge koden STRÖMS VÄNNER vid bokning eller i kassan.

Höst 2014 – Kungsgatan
Det är 75 år sedan Einar Ström öppnade sin butik i hörnan av Kungsgatan och Sveavägen. Centrumbyggnaden uppfördes efter arkitekt Cyrillus Johanssons ritningar under åren 1929-31. Den konkavt formgivna hörnan var tidigt en omtyckt skyltplats för ljusskyltar. Att en enskild butik ligger så länge på en plats är ovanligt och hösten 2014 firade vi vårt 75 års-jubileum på Kungsgatan med pompa och ståt. Höstens modebilder fotograferades på olika delar av Kungsgatan för att visa hur stolta vi är över vår anrika butik.

 

Ströms
Ströms
Ströms
Ströms
Ströms
Ströms
Ströms
Ströms
Ströms
Ströms
Ströms
Ströms