Personal shopping

Det finns tre mycket goda skäl att välja personal shopping på Ströms. För att tid är en bristvara och du vill vara effektiv. För att du vill unna dig någonting och göra shoppingen till något extra. Eller för att du helt enkelt är osäker och känner att du vill ha någon att rådfråga.

Oavsett skäl ger vi dig full uppmärksamhet. Vi ger råd om vad som är rätt och fel vid speciella tillfällen av olika slag. Vi inspirerar och hjälper dig att kombinera plagg, färger, modeller och accessoarer. Det kan också handla om att tillsammans med dig lägga upp en bra grund för din garderob, baserat på ditt liv, ditt arbete, dina intressen och din smak. Du kan, om du vill, välja vem i personalen som hjälper dig. Oavsett val, får du hjälp att hitta just det du söker. Och kanske det du inte visste att du sökte. Det finns inga köpkrav, vi vill bara hjälpa dig.

För medlemmarna i Ströms Vänner är det en tjänst vi bjuder på. Det går bra att bli medlem både här på sidan och i butiken.
Som medlem får du även tillgång till vårt exklusiva chambre séparée Purple Room. Läs mer här!

Personal shopping är också en härlig sak att boka för en vän, då du samtidigt ger bort ett presentkort.

RING 08 - 22 63 00

För att boka tid

Personal shopping
Maria Magyar – Dam

Maria Magyar – Dam

Maria är utbildad inom design, mönsterkonstruktion och sömnad och står således på en solid grund inom mode och stil. Erfarenheter som gör henne till en expert på passform. Närmast hjärtat ligger en stil som kan beskrivas som tidlöst mode med flärd. Hennes bästa stiltips är därmed: Förgyll vardagen!

Anita Ivis – Dam

Anita Ivis – Dam

Efter många år i modebranschen har Anita en bred kunskap om kläder och mode och ett gott öga för vad som passar just dig! Hon är oerhört lyhörd för varje kunds specifika önskemål och förväntningar. Mode handlar om att uttrycka känslor och personlighet och Anita säger som Giorgio Armani – Elegance is not about being noticed, it’s about being remembered!

Kicki Melander – Dam

Kicki Melander – Dam

Kicki Melander har lång och god erfarenhet av dammode och har tidigare även arbetat som inköpare. Hon klär sig gärna kvinnligt i klänning och kjol. Det härliga med att vara personal shopper, säger Kicki, är att se en nöjd kund, där vi tillsammans hittat en väl fungerande garderob för såväl arbete och vardag som fest.

Erik Smedberg – Herr

Erik Smedberg – Herr

Erik Smedberg är vår expert inom mått, kostym, kavaj- och byxtyger och passformer. Såväl påläst och kunnig, som lyhörd och nyfiken. Det bästa stiltipset är att vara observant på just passform, ärmlängd och andra detaljer. Föredrar själv en elegant och ledig stil, med accessoarer som sätter pricken över i:et.

Sabina Mehmedovic – Herr

Sabina Mehmedovic – Herr

Sabina är utbildad designer och har arbetat med bla personal shopping och modevisningar. Intresset för mode har funnits sedan barnsben och på senare år har fokus varit på kostymer. Sabina har koppling till Sydeuropa och gillar att plocka det allra bästa från olika världar. Tillsammans hittar ni vad som passar just dig!

Kristofer Nilsson – Herr

Kristofer Nilsson – Herr

Med ett förflutet som elitfotbollsspelare uppskattar Kristofer Nilsson den italienska stilen där perfekt passform är grunden; med allt ifrån mjuka kavajaxlar till fantastiska super 180 tyger och handsydda detaljer! Alltid blått och brunt framför svart! Tycker mer om att prata om stil än om mode. Ser alltid till helheten och föredrar mjuka varma färgtoner framför pastell. Plagg är till för att bäras och trivas i och ska spegla personligheten.

Stefania Henrikson – Dam

Stefania Henrikson – Dam

Stefania Henrikson är inköpare på Ströms och har innan dess designat egna kollektioner. Brinner för mode och att hitta den personliga touchen hos kunden. Att kunna skapa en helhet, oavsett om det är i en enskild outfit eller för hela garderoben. Arbetar med stilkonsultation och är expert på att skapa en funktionell garderob. Måttot är det oblyga ”det kan aldrig bli för mycket!”. Stefania är certifierad Personal Shopper.