Ströms Man & Woman söker en FLOOR MANAGER och en  DEKORATÖR till butiken i Stockholm

Ströms Man & Woman erbjuder ett brett kvalitetssortiment av välkända varumärken som Hugo Boss, Tiger, Burberry, Barba Napoli, Gant, Stenströms, Eton, Corneliani, J.Lindeberg, Jacob Cohën, Oscar Jacobson, LBM, Max Mara, Ted Baker London med flera till både män och kvinnor. Vi brinner för kvalitet och personlig service och sätter kunden i fokus. Vi är ett starkt och härligt team som består av ett 30-tal kunniga och engagerade personer i åldrarna 20-60 år. Efter flera års försäljningsframgångar söker vi nu förstärkning till vårt team.

 

Beskrivning av tjänsten FLOOR MANAGER

Vi söker en positiv och ansvarsfull person till vår butik i Stockholm. Som Floor Manager kommer du att leda dina kollegor med ditt goda exempel. Vi ser att du brinner för service, försäljning och att ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga. Rollen är för dig som gillar att vara ute i butik.  Denna tjänst innehåller inga administrativa uppgifter. Läs mer och ansök här.

 

Beskrivning av tjänsten DEKORATÖR

Vi söker en positiv och ansvarsfull Dekoratör till vår butik i Stockholm. Ditt huvudansvar är att tillsammans med dina kollegor skapa en inspirerande och säljande butiksmiljö. Du säkerställer att aktuell information och att alla säljaktiviteter presenteras på ett korrekt sätt. Du arbetar målmedvetet med säljstyrningsverktyg och säkrar att butiken alltid är välfylld, föränderlig och inspirerande.  Genom din personlighet och professionalism i kundmötet skapar du nöjda kunder som återvänder till butiken. Läs mer och ansök här.

Ströms
Ströms
Ströms
Ströms
Ströms
Ströms
Ströms